Issue No 10 [Sweden]

Stockholm Beer & Whisky Festival 2005

Blackadder at Stockholm Beer & Whisky Festival 2004
Source:Blackadder International

I sedvanlig ordning när sommaren lider mot sitt slut är det dags för festivalen i Nacka, strax utanför Stockholm. Lika sedvanligt hittar du Blackadder på plats med sina partners Sundblom Group AB och Invicta Import AB.

Årets festival startar den 29 september och pågår under två helger. Läs mer om mässan på www.stockholmbeer.se.

I år har vi ovanligt många nyheter med oss i bagaget till mässan. Vi kommer att presentera tre nya företag i den svenska whiskyhyllan. Två oberoende buteljerare som hitintills inte funnits representerade i Sverige. Även en spännande whisky från ett nytt distrikt i Storbritannien kommer att presenteras.

Blackadder International kommer även att presentera en hel del nyheter. Den första Raw Cask buteljeringen av en Single Grain Whisky har nu hittar vägen till Sverige. Denna spännande produkt och ett flertal nya buteljeringar kommer att presenteras på mässan.

För att förgylla det hela lite extra kommer vi även att hålla ett flertal provningar (Masterclasses) med olika fokuseringar.

www.blackadder.se/stobeer2005 hittar du massor av information som rör mässan och vi kommer även att presentera alla nyheter lite mer ingående i flera nummer av The Black Watch.

Så håll ut i väntan på nästa nummer!
Blackadder
Published: 2005-08-30