Issue No 16 [Sweden]

Inför mässan i Stockholm

Praban Na Linne Ltd
Source:Praban Na Linne Ltd.

Under de senaste veckorna har du kunnat följa utvecklingen av vårt sortiment och vi är mycket stolta att kunna presentera den absolut bredaste portföljen av whisky i Sverige. På Stockholm Beer & Whisky Festival har vi över 120 olika buteljeringar med oss.

Blackadder International och Invicta Import satsar stort på denna öl- och whisky mässa. Vi har utökat vårt monter utrymme för att få plats med alla sorter. Inte bara en stor mängd whiskysorter, utan även på ölsidan har vi över 100 sorter!

Årets öl- och whiskymässa startar den 29 september och pågår under två helger. Läs mer om mässan på www.stockholmbeer.se.

Vi är även stolta att så här i elfte timmen kunna presentera en sent inkommen nyhet. Det är företaget Praban Na Linne Ltd som valt Blackadder och Invicta Import som agent i Sverige. Praban Na Linne är företaget bakom whisky sorterna Te Bheag och Poit Dhubh. Båda dessa sorter har fått en rejäl ansiktslyftning och du kommer att kunna prova och se dessa på mässan. Det är så pass nytt att deras egen hemsida inte har hängt med.
www.gaelicwhisky.com/.
På mässan träffar du Douglas Smith som är Sales Director hos Praban.
Whiskyn hoppas vi kunna ha på Systembolaget runt årsskiftet.

Du har väl inte missat att vi genomför ett antal masterclasses på mässan? Titta på: www.blackadder.se/stobeer2005_mc hittar du information om dessa.

Väl mött på mässan!
Blackadder
Published: 2005-09-26